DJs at the PIK club


                                           Diszkósok a PIK-klubban.

    Többször írtam már a Csepeli Papírgyár Klubjáról, a PIK-ről. Csepelen a maga korának egyik nagyon ismert buli helye volt. 

    Ha azt is ide írom, hogy ez a klub volt a P. Mobil és a Beatrice, meg még jó néhány csapat fellépő és törzshelye, akkor talán még többen emlékeztek rá. 

    Eddig mindig csak zenekarokról írtam, akik ott felléptek, de voltak a klubnak diszkósai is. Szégyen, nem szégyen, de nem emlékszem mindegyikük nevére. 

    De volt egy országos hírű diszkósunk is, név szerint Éliás Gyula. És volt a klubnak és Csepelnek egy másik ismert diszkósa is, még pedig a Márk Feri. Sajnos róla nincs fotóm. 

    Most a klub diszkósairól osztok meg néhány fotót. Ezek igazi retró csemegék. Az Éliás Gyula az egyik fotón Wilpert Imrével van lekapva. Imre abban az időben rock- és pop történeti diaporáma előadásokat tartott és rendszeres vendége volt nekünk is a PIK-ben.

Aztán megosztottam néhány felvétel a Beatricétől és a P. Mobiltól. A Mobillal itt a Vikidál énekel. De találtam interjút az Éliás Gyulával és a Wilpert Imrével. Ezt is megosztom. Remélem változatos az anyag és jól szórakoztok.A Lotters Club vendége Éliás Gyula (2013.10.26.)


Vasárnapi Turmix: az egyik vendég Wilpert Imre (1992. július 19)


Ős-Beatrice - Waszlavik expozéja, Itt a tavasz


P. Mobil (a Vikidál Gyulával) - Elhangzott dalok: 

Kétforintos dal
Nem változol semmit Miskolc Tűzimádó Menj tovább A főnix éjszakája Forma I. Utolsó cigaretta


Megjegyzés küldése