Beatrice 40 koncert – Arena-Budapest

               Hát ezt is újra megértük: Beatrice 40 – Aréna

                                  2018 április 7
                                   19.00-22.00
                     Budapest Aréna. 1143. Stefánia út 2

Gondolom a hirdető táblák tele vannak eme igen fontos eseménnyel, hisz ez valóban egy rock történelem. Én Pattaján az interneten látom, a Facebook naponta kidobja nekem.

40 év, állítólag házasságból is sok. De nem így egy zenekar életében. Az együttes 40 év alatt, mint a bor, nemesedik.

Az biztos, hogy az egyik legkalandosabb magyar zenekar jubilál. Nekem nagyon kellemes emlékek fűződnek hozzájuk, így azt gondoltam, hogy segítem a nagy bulit, havonta megosztok róluk néhány fotót. A blogomat 22 200 felett látogatták és a látogatók létszáma folyamatosan nő. Remélem közülük vesznek jegyet néhányan és elmennek a koncertre. Én is mennék, mennék, ... de nem valószínű, hogy tavasszal hazamegyek.

Egy fotócsokrot osztok meg veletek a Ricséről.

Láthatjátok ahogy Feró a Lugosi Lacit zenekar vezetői dicséretbe részesíti, aztán látható egy fotón Molnár Csaba, ő volt előttem a Ricse menedzsere, majd Pálmai Zoli következik egy igen jól elkapott pillanatban. 

A sorból Zsöci sem maradhatott ki, ép a mikrofont akarja bekapni. Egy másik jól elkapott kép mutatja, ahogy Feró a közönséget az úja köré csavarja. Lugosi Laci meg a tűzzel játszik.

Aztán másik fotón egy leányzó próbál a  Feróval flörtölni. Majd újra Feró következik, amint a piros kocsija előtt ül.

Aztán van néhány közönség kép is. A Feró slaggal locsolja őket, mint általában Ozzy Osbourne. Majd jön Zsöciről egy újabb fotó, ahol félmeztelenül pengeti a gitárját. És a Simonok is feltünnek.

Néhány dokumentum is látható. Többek között a Polip lap Polip napjának hírdető plakátja, amelyik a Petőfi Csarnokban került megrendezésre, majd egy levél Debrecenből, és levél egy FIDESZES munkatárstól.

A jövő hónapi Beatrice reklámomban újabb érdekes anyagokat láthattok. Remélem, a mostaniakban sem csalódtatok.


Ne feledjétek: akkor is, azért is, Beatrice. Ezt bebizonyíthatjátok 2018 április 7. - énNagy Feró és a Beatrice: Best of válogatás (1978-2011)


Megjegyzés küldése