Awards in Budapest (retro)

                    Azok a csodálatos díjátadók (retró)

Ezek a rendezvények, melyek évente általában egyszer szoktak megtörténni, a zenész társadalom értékítélete. Tekintélyes emberek összeülnek és megvitatják, hogy különféle zenei kategóriákban kik teljesítettek a legjobban az előző egy évben, és ezek a zenészek, együttesek, zeneszerzők, szövegírók, csoportok díjat kapnak.

Persze sokan azt mondják, hogy ezeket e díjakat meg lehet venni, mint a világon minden díjat, de szerintem valahol mégicsak a legjobbak kerülnek ebbe a körbe. Ha megnézitek a kiposztolt fotóimat, ti is azt mondjátok, hogy ezek az emberek igenis érdemlik a helyezéseket, a díjakat.

Persze nem csak a díjazottak vannak ott ilyenkor, hanem a könnyű műfaj színe java. Muszály megjelenniük, hisz ott az írott sajtó, a digitális online média, a rádiók, TV-k, újságírók, sok esetben politikusok. Esemény ez, a javából. Aki lemarad az kimarad.

Nagyon rég csináltam ezeket a fotókat. A helyszínre sem emlékszem teljesen. Talán az E-klubban vagy a Millenárison készültek. 

Mást most sem mondhatok, mint jó kép letöltést.

Néhány név a fotókon látottak közül:
Shane 54,
Sub Bass Monster,
Kovács Ákos,
Tankcsapda,
Balázs Pali,
Zana Zoltán,
Mester Tamás,
Hooligans,

Back II Black, 
És jöjjön egy egy dal a felsoroltaktól

Shane 54 (feat. Mester Tamás): Altass ElSub Bass Monster: Négy ütemKovács Ákos: KERESEM AZ UTAMTANKCSAPDA: ALFÖLDI GYEREKBalázs Pali: Mindig úgy szeressGanxsta Zolee és a Kartel: Nincs erőHooligans: Ki lehet ő?Back II Black: Te vagy az akit a legjobban


Megjegyzés küldése