Weisz Viktor (Hungarian Pop Singer)

   Ismét egy tehetséges énekest ajánlok figyelmetekbe. Neve Weisz Viktor.

Egy 2015-ös interjú részlete. Weisz Viktor kislánya nyáron lesz 1 éves, ő ihlette "A mosolyod elkísér" című újdonságot, amit a koncerteken a közönség az első pillanattól jól fogadott - mondja Viktor. A dalt a Hallgass Hazait című műsorban is bemutattuk.

Az énekes hosszú évek óta sikeresen dolgozik a zenei stand up műfajában is, és az Irigy Hónaljmirigyből már jól ismert Sipos Tamással, a Ws Telepop című műsorukat is rendszeresen előadják Budapesten: Weisz-Sipos, tele popzenével.

---Ez egy olyan egymásra találás, amiről mindig azt gondoltam, hogy 30 fölött már nincs, hogy az ember találhat magának igazi barátot, akiben megbízhat, akivel dolgozhat, és akinek nem csak adhat, hanem akitől ugyanannyit, sőt, többet kap vissza - Tomi nekem egy ilyen ember az életemben."

Weisz Viktor havi rendszerességgel az Orfeumban is fellép egy jazz trióval, ahol nagybőgő, zongora, dob hangszerelésben, Szenes Iván dalokat dolgoznak fel nagy sikerrel. A szóló dalokból idén egy kislemez megjelenés is várható, jelenleg a hetedik-nyolcadik dal készül, így nyárra már számíthatunk a kiadványra.

Viktor 1981 – ben született Somosmeggyesen. Az énekes a 2012-es Voice című tehetség kutatóban tünt fel. Az 1960-as – 1970-es évek általa kedvelt dalaival szállt versenyre. Édesapja szintén zenész. Az apja zenekarában kezdett énekelni. Már ekkor kitűnően tudta utánozni néhány énekes hangját, mint pl. Pataky Attiláét.

Fellépéseit saját zenekara kíséri. Tagok:
Horváth Zsolt-zongora
Szendi Gábor-dob
Bese Csaba-nagybőgő

1 albuma jelent meg “Sosem elég egy nyár” címen

Most meghallgathatjátok a néhány éve vele készült interjút és néhány dalt. Az interjú a Móricka magazinban is megjelent. Remélem ismét egy tehetséges előadót ajánlottam nektek.


Jöjjenek a dalok:

                Weisz Viktor - Mosolyod elkísér

                       Weisz Viktor - Csárdás
                      Weisz Viktor: Emlékül


Hölgyeim, Uraim. Íme egy Weisz Viktor fotó:


Megjegyzés küldése