St. Martin

                      Egy világhírű zenészünk, St. Martin. Becsüljük meg.

St. Martin szereti saját maga szervezni a fellépéseivel kapcsolatos ügyeket:
---Meghívnak, elmegyek és megbeszéljük, akár egy ebéd, vagy vacsora keretében - igénylik az emberek a személyes találkozást. Nekem ez nem probléma, szeretek az emberekkel találkozni, szeretek velük beszélgetni, szeretek utazni, vezetni sem probléma, azt is nagyon szeretek.

---Ha találkozom egy olyan emberrel, aki szimpatikus, hasonló gondolkodású, hasonló témakörök után érdeklődik, tetszik az ő működése emberileg, munkailag, azt a minőséget képviseli, ami nekem tetszik, és nem elhanyagolhatóan jól el tudunk beszélgetni, akkor ez automatikusan generálhatja az egymás után való érdeklődést - mondja az előadóművész, zeneszerző, aki a munkáival kapcsolatban 1 évre előre általában elég jól tud tervezni.

Legalább 10 törzshelye van, ahova rendszeresen visszajár, és vannak olyan időpontok, amikről a helyi közönség tudhatja, hogy minden évben akkor érkezik. Figyelemmel kíséri azokat a hasonló stílusban játszó előadásokat, amikkel időben vagy helyben egyezés van, és olyan is előfordul, hogy az egyeztetést a másik előadóval is megteszi, törekedve arra, hogy egymástól ne vigyenek el vendégeket. Van olyan nagykoncert, ahol a szervezés olyan mértékű, hogy több városból buszok indulnak. St. Martin azt mondja, a közösségi oldal használatával 30-40 százalékkal csökkent az idő, amíg egy-egy koncert szervezésénél a közönséget eléri.

Eredeti neve Szentmártoni Imre. Hódmezővásárhelyen született.

Instrumentális zenéjét az egész világon ismerik és szeretik Néha még Pattayán a Benjamit kávézóban is hallom.

Zeneszerző, előadóművész, szaxofonon és pánsípon is játszik. Igen sokoldalú zenész.

1994-ben vette fel a St. Martin művész nevet.. Neve szerepel a világ legjobb szaxofonosainak listáján.

A fenti interjú a Móricka régi számában jelent meg. Most élőben is meghallgathatjátok a Sztárportréban.


Hallgassunk meg néhány dalt is tőle:

St. Martin: Halleluja:St. Martin: A Föld krónikása:


St. Martin: Hull a hó:És egy fotó St. Martinról:Megjegyzés küldése