Kalandpark

                                Az új reggae stílus magyar atyjai: a Kalandpark együttes

Megérkezett a Kalandpark! Még nincs 1 éve (2014-ben), hogy a srácok könnyedén és lazán összeálltak, bandává alakultak, máris elérhető az első digitális kiadvány, amely ráadásul rádiós játszásra is könnyen kerülhet, talán éppen ezért a címe: Szól a rádió.

A Kalandpark a megalakuláskor még csak fiú tagokból állt: "Az összeállás után egy-két hónappal már gondolkoztunk azon, hogy kiegészülünk egy gyönyörű női hanggal. Tanakodás folyt, hogy maradjunk-e fiúzenekar, vagy próbálkozzunk úgy, hogy színesebbé tesszük egy női hanggal ezt az egészet. Kicsit a populárisabb irányba akartunk elmozdulni, rádió barát dolgot akartunk, és egyik gitáros srác sem szeretett volna vokálozni, úgyhogy mindenképpen kellett..."

A csapatból szinte minden tag más stílusból érkezett, és ezt igyekeznek kamatoztatni is a Kalandpark zenéiben, így alakult ki az egyedülálló "REGGAE CORE" hangzás. A csapat tagjai azt mondják: Még nagyon az elején vannak, de elszántak, és hamarosan más bandákkal együttműködve is találkozhatunk velük.

És azért nem árt ha tudjuk, hogy kik hozták össze ezt a hat tagú csapatot.: Zsolti ének, Sárközi Barbara, Mikes basszusgitár, Neickl Dani dob, Oláh Laci trombita és billentyű, Kocsis Gábor gitár.

A Mórickában megjelent interjú teljes változatát most meghallgathatjátok. Tegyétek meg! Hallgassatok hazait, úgy mint én.
Megjegyzés küldése