Irigy Hónaljmirígy

                                           K.O. neked média!

Szokatlan név, szokatlan zenéket játszó zenekar. Legalább is az indulásukkor. Ma már gyilkos humorukat megszoktuk. Élvezzük, időnként beszarunk rajta. Persze akit kigúnyolnak az nem biztos, hogy ezt gondolja. Stílusukat talán "zenekavalkád humorba ágyazva" néven lexikalizálnám.
  
1990 körül indultak és ahol felléptek igen hamar telt házakat vonzottak. 1994-ben jelent meg az első nagylemezük. Rengeteg helyen felléptek, a hétvégéik és egy kis zsuga biztosítva volt. 1997-re az ország egyik legnépszerűbb zenekarává váltak. Már nem kellett munka mellett zenélniük. Sőt, ez időben már Sportcsarnokokat is nézőkkel tettek tele. Mindenhol zsufi volt.

Elismerések tömegét kapták. Fonográf és Arany Zsiráf díj-dömping díszíti szobáikat. Az, hogy az egyik legjobb magyar pop-rock zenekarrá váltak, az is bizonyítja, hogy a Budapest Sportcsarnokban (BS-ben) is telt házat tudtak vonzani. És évente ismételték.

Erre abszolút csak a legjobbak képesek. Évekig telt házas koncertekkel lepték meg a fanyalgókat, mert azért voltak azok is.

Az csak természetes, hogy a sikereknek vannak kivetülései is. Rádió interjúk, TV interjúk. De az egyik kereskedelmi csatorna másban is megbízott bennük. Rendszeresen jelentkezhettek humoros paródiáikkal.

Ezek a fotók egy 2007-es sajtótájékoztatón készültek. A Papp László Sportarénában tartandó koncertjüknek volt a beharangozója. És úgy emlékszem, hogy az esemény az E-Klubban volt. De ha nem, akkor is mindegy. Volt valahol.


Jó fotó letöltést, ...és köszönet, de nagy, ha meg is osztod.

Nézzetek meg egy nagyon jól sikerült paródiájukat Pápai Jocóról:



















Megjegyzés küldése