Hungarian Pink Floyd Show

                         A leglátványosabb magyar tribute zenekar!

A banda véletlenül alakult meg. A HITRock együttes a fellépésein egy idő után elkezdett egy egy Pink Floyd nótát előadni. Ez annyira megtetszett a közönségnek, hogy szinte már kötelező volt Floydot is játszaniuk.

Gondoltak egy nagyot és 2000 körül megalakították tribute zenekarukat. Indulásukkor ott voltam. Láttam, hogy a sikerért, a közönségért, az ismertségért derekasan meg kellett küzdeniük. Ma őket tartják az egyik legjobb tribute zenekarnak.

De még a szakmabeliek is azt mondják, hogy talán Európai szinten is a legjobbak. Ők interpretálják legjobban a Pink Floyd zenéjét, zenei világát.

Bejárták Nyugat Európát. A holland koncertjükön a Floyd két tagja is bekukkantott a koncertre. A bécsi koncertjükön én is ott voltam. Film is készült róla.

Sok tagcserén estek át, míg a mai felállás kialakult. Az őstagokból a csak a Finki (dob) és a Füxi (billentyűk) maradt. A fiatalítás hasznos volt, hisz a Takács testvérek bevonásával brutálisan élethű és jó lett a zenekari hangzás. Törekednek a látványra. Nagy lézershowal tarkított előadásaik mindenkit lenyűgöznek.

Koncertjeik java részén felléptek, fellépnek ismert vendégzenészek is. Néhány név közülük: Benkő Laci, Takács Tamás, Lugossy Laci, stb. 
Nem kéne nektek is egyszer megnézni?

Névsorolvasás következik. Ha valaki kimaradt, kiáltson:
Takáts Máté-vocal, acoustic guitar
Vámos Péter-guitar, steel guitar
Lakatos Ádám-guitar, vocal
Takáts Márton-bass guitar, vocal
Schwirg Alexa-vocal
Füchsel Tibor-keyboard, Hammond organ
Pozsonyi Tibor-drums, percussion, theremin

Joze Bese-Hungarian Pink Floyd Club boss, mindenes segítő, energia átadó


Megjegyzés küldése