Humor (1)A hírek bárhol egyformák. A médiák negatív szenzációkkal bomlasztják az agyunkat, mocsokkal árasztják el a világot. Hát csoda, hogy mindenki depressziós. Ha jobb oldali valaki-, ha baloldali, a hírek felemésztik őket. Pedig nevetnünk kéne, felszabadultan, harsányan és főleg együtt! Kiengedni a szelepet. Kacagjunk a politikusok pofájába, hisz ők veszik el tőlünk az életet, ők okozzák a létbizonytalanságot, szegénységet, ők uszítanak össze bennünket. És mindkét politikai erő ezt teszi. Csak nevetéssel védekezhetünk ellene. Szembe kell röhögni őket.
Tudom, ez a néhány karikatúra kicsi segítség a lélektisztításra, de talán azért elmosolyintja önöket. És már az is valami.
Ismét a Móricka régi számaiból válogattam. De már megpróbáltam angolra is lefordítani. Nem nagyon tudok angolul, főleg irodalmi nyelven nem.  A fordítási hibákért elnézéseteket kérem, de higyétek el, a szándék nemes. Persze aki úgy gondolja, segíthet a fordításban, hisz bármikor tudok a rajzokon szövegeket javítani.
Derüljünk hát kitűnő szerzőink művein. Íme a mai névsor: Bene néni, Fóka, Kertész, Rása és Téjlor 

Jó szórakozást 


Megjegyzés küldése