Flipper Öcsi (Jeszenszky Béla Tibor) a meg nem értett sztár.                                                  A jók korán mennek el.

      Archívumomból előkerült néhány Flipper Öcsi kép. Végre egy olyan sztárról posztolhatok fotókat, akivel személyesen soha nem kerültem kontaktusba. De voltam olyan bulikon ahol ő is ott volt, általában stábszobákban, egymásnak senki nem mutatott be bennünket, így aztán a személyes haverkodás elmaradt.

      Nehéz róla bármit írni, élete nyitott könyv a rajongói előtt. És ma sem érti senki, hogy miért ilyen fiatalon vesztette őt el a magyar pop szakma. Rajongói nem felejtik, dallamos, vidám dalai még mindig a szívükben él.

      1962-ben született Dunaújvárosban, de korán felköltöztek Budapestre. 1996-tól pesti tanároknál képezte magát.

    Rövid élete során maradandót alkotott. Olyan zenekarokban játszott mint a Hungária, Dolly Roll, Step. Az ének mellett mindhárom bandánál jó néhány sláger is a nevéhez fűződik. A Stepből 1990 tavaszán kilépett. Szólista lett. Még ugyanebben az éveben megjelent első szólólemeze 'Homokot szór a szemembe' címmel, amit még kettő követett. A Steppel 4 albuma jelent meg, a Dollyval 5 és a Hungáriával 2. Aki megismerte, egy életvidám bohém srácként emlékszik rá. Olyan dandy-s volt.

    2001-ben ismét egy albummal rukkolt ki. Ám az üresjáratok, az egyedüllét, a karrier megakadása, a meg nem értés őt is az alkoholhoz vezette, mint oly sok zenészt. A sikertelenséget , a színpad hiányát, a társ és barát nélküliséget nagyon  nehéz elviselni. Végül az alkohol lett a legjobb barátja. Próbált belőle kikecmeregni, próbált hozzá segítséget kérni , de már késő volt. 2008 november 25-én egy kórházban elhunyt.

Remélem a fotók híre eljut a rajongóihoz és sokan letöltik.

Egy dal Öcsitől: Tedd a szívedre a kezed! 


Megjegyzés küldése